Ben jij oververzekerd?

Wie onderneemt, neemt ook risico’s. Ben jij oververzekerd? Of schat je bepaalde risico’s toch te laag in? Opticost stelt een persoonlijk risicoprofiel op om jouw portefeuille op punt te zetten.

Meer weten?

Opticost - diensten - verzekeringen

Je zaak goed verzekeren tegen de juiste prijs

Elke ondernemer heeft te maken met zekere risico’s waartegen hij zich het best goed kan wapenen. Bepaalde verzekeringen zijn binnen bepaalde bedrijfssectoren zelfs verplicht. Jezelf en je zaak goed verzekeren is noodzakelijk en zelfs belangrijk, maar dan wel tegen de juiste prijs. De vele premies stapelen zich al snel op, en de eindfactuur is vaak verrassend hoog. Verzekeringen zijn bijgevolg een interessante bedrijfskost waarop heel wat kan bespaard worden. Wij nemen deze taak op ons, zodat jij je kan focussen op het leiden en laten groeien van jouw bedrijf.

Vergelijkende studie

Opticost onderwerpt de verzekeringsportefeuille van jouw bedrijf aan een grondige check-up. We overlopen alle verzekeringspolissen die op vandaag in de onderneming lopende zijn. We gaan na welke risico’s er zijn en of deze allemaal voldoende gedekt worden. Misschien bestaan er verzekeringen waar je niet aan hebt gedacht? Zijn alle huidige contracten in orde en up to date? Zitten er geen dubbele of slapende verzekeringen tussen?
In tweede instantie gaan we na hoe premies voor gelijkaardige verzekeringen worden berekend bij andere maatschappijen. Het gebeurt vaak dat dezelfde premie jarenlang blijft doorsluimeren en nooit wordt herberekend. Wij helpen jou te onderhandelen zodat je van de beste tarieven kan genieten.

Persoonlijk risicoprofiel

Op basis van al deze gegevens stellen we een persoonlijk risicoprofiel voor je op en zorgen we daarnaast ook voor een aantal interessante voorstellen van andere verzekeringsmaatschappijen. We bieden een onafhankelijke klare kijk op al jouw verzekeringen en helpen je bij het kiezen voor een verzekeringsportefeuille die voor jouw onderneming het voordeligst is en aangepast is aan jouw specifieke situatie.