Telefonie besparingen

Vast telefoontoestel, mobiele telefoons of Voice over IP? De mogelijkheden zijn uiteenlopend, de service en de kosten zijn dat ook. Maar hoe vind je in het kluwen van aanbieders het voor jou meest voordelige tarief terug? Opticost neemt de tijd om alles tot in detail uit te zoeken om je zo een groot bedrag te laten besparen op telefonie.

Meer weten?

Opticost - diensten - telefonie

Besparing op telefonie

Elk bedrijf heeft kosten op vlak van telefonie, en daar komen de laatste jaren naast de kosten voor vaste lijnen en mobiele telefoons, ook nog betalingen voor VoIP bij. Elke dag zijn er wel weer nieuwe promoties in abonnementen, gratis belwaarde, verlengd onderhoudscontract of garantie,… Technologieën en digitale tools veranderen daarenboven ook zo snel, dat het moeilijk is om als zaakvoerder alles nog tot in detail te kunnen bijhouden. Opticost kan je op dit vlak ontzorgen en de grootst mogelijke besparing op telefonie voor jou berekenen. .

Analyse van markt

Wij gaan eerst samen met jou na wat je nu echt nodig hebt aan internetvoorzieningen, mobiele telefoons, vaste lijnen en digitale tools. We doen dit op een onafhankelijke manier, we hebben geen enkele link met een bepaalde aanbieder, we halen er gewoon de leveranciers uit die jou de grootste besparing op vlak van telefonie kan opleveren.

We bekijken ook jouw huidige telefoniecontract. Zijn de facturen uit het verleden correct en transparant? Krijg je nog steeds de meest voordelige formule, of betaal je al jaren hetzelfde bedrag, terwijl de service al lang niet meer aan jouw huidige noden is aangepast?

We zoeken voor jou uit wat de beste technische oplossing is voor jouw specifieke situatie en gaan daarbij na of er eventueel efficiëntere en goedkopere formules bestaan dan de huidige telecomservices waar je op de dag van vandaag gebruik van maakt.

Onpartijdige benchmarking

Opticost vergelijkt voor jou de tarieven van alle aanbieders en berekent de voordeligste formules, aanbiedingen en promoties inbegrepen. We kijken welke mogelijkheden verschillende leveranciers aanbieden op vlak van vaste telefonie, mobiele telefonie, internet en combinatiepakketten (de zogenaamde bundels) en maken een grondige vergelijking tussen de verschillende dienstverleningen.

Overzichtelijk eindrapport

In een duidelijk overzicht worden de meest interessante leveranciers weergegeven. We vroegen elk van hun om een offerte, die ook telkens in het rapport werd opgenomen. We geven ook aan wat je kan besparen op telefonie door met jouw huidige leverancier te onderhandelen over betere voorwaarden en prijzen of door te veranderen naar een telecomaanbieder die jouw eenzelfde (of een betere) service kan bieden aan een gunstigere prijs.