Ongediertebestrijding

Last van ongedierte in uw zaak, of wil je dit ten stelligste vermijden? Dan doe je best beroep op een gespecialiseerd bedrijf die deze ongediertebestrijding- of preventie voor jou kan aanpakken. Heel wat bedrijven leveren deze service, en het is goed om elk aanbod met de bijhorende prijzen te vergelijken. Maar het kost veel tijd om je in de materie en de dienstverlening van verschillende ongediertebestrijders te verdiepen. Opticost neemt je deze zorg uit handen.

Meer weten?

Opticost - diensten - ongediertebestrijding

Analyse van de noden en wensen

Wespen, boktorren of zilvervisjes? Ratten, muizen, duiven of vlooien? Niemand krijgt graag met ongedierte te maken. Het is dan ook logisch dat je er zo snel mogelijk vanaf wil. Ze vernielen niet alleen heel wat zaken, maar brengen evengoed jouw imago ernstige schade toe. Daarnaast is het zo dat binnen heel wat sectoren een specifieke wetgeving van tel is voor wat betreft ongediertebestrijding en –preventie.

Best doe je hiervoor een beroep op een bedrijf dat is gespecialiseerd in ongediertebestrijding. Zij kennen de wetgeving en weten hoe ze dit het beste aanpakken. Dergelijke firma’s treden zowel preventief als curatief op en zullen je helpen bij het bestrijden van ongedierte op een snelle, deskundige en discrete manier.

Wat kan Opticost voor jou betekenen?
In de eerste plaats analyseren we jouw specifieke situatie. Aan welke wetgeving ben je onderhevig en zijn er specifieke normen binnen de sector waarin jouw bedrijf actief is? Is er nood aan een grootschalig ongediertebestrijdingsplan of is een driemaandelijkse check-up voldoende? Wij zetten alle noden en wensen voor jou op een rijtje.

Vergelijking van dienstverlening en prijszetting

Eens we alle vragen en behoeften naar ongediertebestrijding opgelijst hebben, gaan we voor jou op zoek naar een passend bedrijf om dit in orde te brengen, met de beste prijs-kwaliteitverhouding. We vragen hen om hun meest gunstige prijsofferte en voorwaarden. Uiteraard nemen we ook de huidige leverancier mee in de overwegingen.

Eindrapport

Het finale rapport dat Opticost opmaakt, bevat de best geschikte ongediertebestrijders, hun vrijblijvende offertes en voorwaarden en daarnaast ook het bedrag dat je kan besparen op ongediertebestrijding door ofwel een gunstiger contract af te sluiten met jouw huidige leveranciers, ofwel door van ongediertebestrijder te veranderen.