Besparen op schoonmaakproducten

Een frisse en schone werkomgeving is het visitekaartje van jouw onderneming. Deskundig schoonmaakpersoneel is dus essentieel, alsook kwalitatieve schoonmaakproducten.

Opticost helpt je bij de keuze van de juiste leverancier van (industriële) reinigingsmiddelen en materialen, zodat je op schoonmaakproducten kan besparen door enkel de meest voordelige onderhoudsproducten aan te kopen, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Meer weten?

Opticost - diensten - onderhoudsproducten

Onze analyse

Elk bedrijf heeft een specifieke nood aan professionele schoonmaakproducten. Maar we zijn er ons van bewust dat het zoeken naar de meest voordelige, best werkende schoonmaakproducten heel tijdrovend is. Ook het bepalen van de meest geschikte leverancier die jou de beste voorwaarden kan bieden vergt ontzettend veel tijd. Aan de andere kant kosten professionele schoonmaakproducten een bedrijf heel veel geld.

Opticost gaat daarom voor jou na wat de specifieke noden zijn voor jouw onderneming en brengt het huidige gebruik en verbruik van schoonmaakmiddelen en reinigingsmaterialen in kaart. Op basis daarvan gaan we op zoek naar de best passende leverancier. Ons doel: besparen op professionele reinigingsproducten!

Afhankelijk van de sector waarin jouw bedrijf is gesitueerd rijst de vraag naar specifieke reinigingsmiddelen en materialen. Soms werkt een bedrijf met bepaalde technologieën met mechanische onderdelen die een diepe en nauwkeurige reiniging vereisen. Grote bedrijven hebben dan weer nood aan schoonmaakmachines, die het snel en efficiënt reinigen van grote oppervlakten mogelijk maken. En zeker sinds Covid-19 worden de hygiënische maatregelen die een bedrijf neemt steeds belangrijker en staat desinfectie hoog op het schoonmaaklijstje van elke onderneming. We houden bij onze research ook rekening met wetgeving en normen zoals bijvoorbeeld HACCP.

Onze vergelijkende studie

Wanneer we een helder overzicht van alle noden en wensen rond reinigingsmiddelen hebben opgemaakt, gaan we binnen ons netwerk op zoek naar de meest passende leverancier. We nemen uiteraard ook alle huidige leveranciers mee op in het vergelijkend onderzoek.

Ons rapport

Op basis van de analyse en het onderzoek leggen we jou de meest interessante prijsoffertes en voorstellen van verschillende leveranciers voor. Met dit rapport kun je onderhandelen met de huidige leveranciers over betere voorwaarden of overschakelen naar een nieuwe leverancier. In het eindrapport staat ook vermeld hoeveel je hierdoor kan besparen op onderhoudsproducten in jouw bedrijf.