Diensten

Afvalbeheer

Elk bedrijf heeft baat bij een duurzame afvalverwerking die tegelijk ook betaalbaar is. Opticost zoekt samen met jou het afvalverwerkend bedrijf die jou de beste dienstverlening kan geven, aan de meest gunstige voorwaarden en tarieven.

Opticost - diensten - afvalbeheer

Tijd voor koffie

Een lekker kopje koffie of thee om de dag mee te starten… Geen enkele bedrijfsleider zal ontkennen dat een kwalitatieve catering voor een positieve vibe zorgt bij het personeel. Maar tegelijk betekent het ook een grote hap uit het bedrijfsbudget. Opticost helpt je bij het bezuinigen op koffie en thee, zonder daarbij aan kwaliteit in te boeten.

Opticost - diensten - catering

Cleaning

De schoonmaak van een bedrijf houdt veel meer in dan een dagelijkse reinigingsbeurt van een bureau. Vaak komt hier gespecialiseerd onderhoud bij kijken, zoals het wassen van de vele ramen, het reinigen van de dakgoten of het proper maken van het tapijt in de conferentiezaal. Door de vele schoonmaakbedrijven zie je als zaakvoerder vaak het bos door de bomen niet meer.

Opticost analyseert jouw noden en wensen op vlak van onderhoud en rekent voor jou het bedrag uit dat je kan besparen op onderhoudskosten.

Opticost - diensten - cleaning

Energiebeheer

Duurzaam omgaan met energie is veel meer dan een trend. Het is een noodzaak voor veel bedrijven om deze grote kostenpost van dichterbij te bekijken, want het neemt een steeds groter wordende hap uit het bedrijfskapitaal.

Opticost selecteert specifiek voor jouw bedrijf de meest geschikte leveranciers uit de Belgische energiemarkt en zorgt zo voor een serieuze besparing op energiekosten.

Kantoormateriaal

Kantoorartikelen zijn essentieel voor een efficiënte werking, maar de eindfactuur voor pennen, papier, inkt en tal van andere kleinere kantoorspullen loopt snel op. Dit uitzoeken kost tijd die jij als zaakvoerder liever investeert in het runnen van het bedrijf zelf. Opticost neemt deze taak van jou over en zoekt voor jou uit hoeveel je kan besparen op kantoormateriaal.

Opticost - diensten - kantoor inrichting

Onderhoudsproducten

Een frisse en schone werkomgeving is het visitekaartje van jouw onderneming. Deskundig schoonmaakpersoneel is dus essentieel, alsook kwalitatieve schoonmaakproducten.

Opticost helpt je bij de keuze van de juiste leverancier van (industriële) reinigingsmiddelen en materialen, zodat je op schoonmaakproducten kan besparen door enkel de meest voordelige onderhoudsproducten aan te kopen, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Opticost - diensten - onderhoudsproducten

Ongediertebestrijding

Last van ongedierte in uw zaak, of wil je dit ten stelligste vermijden? Dan doe je best beroep op een gespecialiseerd bedrijf die deze ongediertebestrijding- of preventie voor jou kan aanpakken. Heel wat bedrijven leveren deze service, en het is goed om elk aanbod met de bijhorende prijzen te vergelijken.

Maar het kost veel tijd om je in de materie en de dienstverlening van verschillende ongediertebestrijders te verdiepen. Opticost neemt je deze zorg uit handen.

Opticost - diensten - ongediertebestrijding

RSZ-audit

Heel wat bedrijven betalen onbewust een teveel aan RSZ-bijdragen en maken te weinig gebruik van de voordelen die de sociale zekerheidsinstanties aanbieden.

Een grondige screening van de RSZ-bijdragen levert vaak een verrassend hoge besparing op!

Opticost - diensten - Sociale lasten

Sociaal secretariaat

De service die een sociaal secretariaat levert neemt veel ondernemers heel wat werk uit handen. De prijs voor hun dienstverlening ligt echter niet vast en kan aardig verschillen van bureau tot bureau.

Opticost - diensten - sociaal secretariaat

Tankkaarten

Opticost - diensten - telefonie

Telefonie

Vast telefoontoestel, mobiele telefoons of Voice over IP? De mogelijkheden zijn uiteenlopend, de service en de kosten zijn dat ook. Maar hoe vind je in het kluwen van aanbieders het voor jou meest voordelige tarief terug? Opticost neemt de tijd om alles tot in detail uit te zoeken om je zo een groot bedrag te laten besparen op telefonie.

Opticost - diensten - telefonie

Verzekeringen

Wie onderneemt, neemt ook risico’s. Ben jij oververzekerd? Of schat je bepaalde risico’s toch te laag in? Opticost stelt een persoonlijk risicoprofiel op om jouw portefeuille op punt te zetten.

Opticost - diensten - verzekeringen